Home / GeopoliticALL / Medicina românească premiată cu aur la Bruxelles

Medicina românească premiată cu aur la Bruxelles

Electronic Doctor bogdan VladilaMedicul roman Bogdan Vladila a cules aur la toate concursurile internaționale la care a participat in 2014.  Weekendul trecut a fost rândul Concursului International de la Bruxelles dedicat inventicii – Eureka sa-i recunoască meritele in domeniul regenerării celulare. Acestea au fost dovedite prin rezultatele uimitoare ale dispozitivul Electronic Doctor, produs in Romania și brevetat in peste 28 de tari. Romanul a câștigat medalia de aur la categoria Igiena si Cosmetica, dar si alte doua premii speciale: cel oferit de French Inventors Federation si Premiul Special al categoriei Sanatate si Medicina.

In primăvară, la Salonul de Inventii de la Geneva, Electronic Doctor a câștigat aur chiar de la prima sa participare la eveniment. Bogdan Vladila a explicat ca aparatul său este rezultatul a mai bine de 10 de cercetare si proliferează, prin emiterea unui câmp electromagnetic, atent controlat și testat medical, celulele progenitoare, cunoscute și sub numele de celule stem.   

Spre deosebire de alte metode folosite pana in prezent, Electronic Doctor tratează in mod natural, printr-o metoda non-invaziva, nedureroasa si netraumatica, parodontoza, caderea parului, ridurile și vergeturile. Acest aparat stimulează capacitatea de autoregenerare a propriului organism. Tratamentul este o alternativa eficienta la metodele invazive din domeniul estetici faciale si a stomatologiei, precum injectiile cu acid hialuronic si colagen sau grefele de os. In avantajul pacienților este faptul că Electronic Doctor nu produce disconfort, nu are efecte adverse, nu prezinta restrictii de varsta și poate fi utilizat aproape oriunde. In plus, poate fii folosit preventiv in cazul pacienților care anticipează anumite afecțiuni. Undele electromagnetice ajută la apariția unor celule noi care secreta colagen in cantitati importante si pot repara leziunile existente sau preveni aparitia lor, organismul fiind stimulat sa se regenereze singur, a argumentat medicul Bogdan Vladila.

In tratarea ridurilor, vergeturilor, cresterea parului si vindecarea parodontozei, Electronic Doctor a fost testat clinic in Marea Britanie, Franta, Bulgaria și Romania. Aparatul este certificat de Uniunea Europeana și de Ministerul Sănătății. În Romania, clinicile Electronic Doctor sunt deja in București, Tg. Jiu și Tulcea, iar alte centre vor fii disponibile și în alte orașe ale țării. Înființarea acestora a fost posibila  cu ajutorul investițiilor UE  și sprijinului Ministerului Educatiei Nationale.

 

 

Despre Leonardo Chelu

Vezi și

Conflictul din Etiopia – ”Butoiul cu pulbere” din Cornul Africii

Articol redactat de Oana Florea Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *