Home / GeopoliticALL / Rihanna, alungata dintr-o moschee dupa o sedinta foto

Rihanna, alungata dintr-o moschee dupa o sedinta foto

RihannaStarul de muzica pop Rihanna a fost rugata sa paraseasca Marea Moscheee Sheikh Zayed din Abu Dhabi, dupa ce a pozat in pozitii „nepotrivite” in exteriorul unuia dintre cele mai mari locuri de rugaciune musulmane.

Autoritatile au declarat ca au luat masuri inainte ca solista din Barbados sa intre in moscheea in sine, care nu este in afara limitelor pentru non-musulmani si care a devenit o atractie turistica majora in capitala Emiratelor Arabe Unite.

Rihanna, in varsta de 25 de ani, care a sustinut un concert live in Abu Dhabi, a postat imaginile pe Instagram. Ea a pozat intr-un costum negru, in curtea moscheei, purtand lac de unghii si ruj rosu. Cantareata a purtat un voal in toate fotografiile, dar pozitiile pot fi considerate ca fiind sugestive.

Intr-una dintre fotografii, ea sta culcata pe spate in curtea moscheei, in timp ce intr-alta sta pe teren, cu bratele incrutisate pe piept.

Intr-o declaratie postata pe site-ul propriu, Sheikh Zayed Grand Mosque Centre a informat ca „solista de muzica pop a intrat intr-o vizita privata, fara o coordonare prealabila cu administratorii. Ea a fost rugata sa paraseasca moscheea dupa ce a pozat intr-un mod care nu se potiveste cu statutul sacru al complexului”.

Despre Mădălina Mihaela Hârjoi

Vezi și

Vaccinurile pot fi considerate cauza unor afecțiuni medicale fără dovezi științifice, după un verdict al Curții Europene de Justiție

Curtea Europeană de Justiție a decis, miercuri, că instanțele pot considera vaccinurile drept cauze ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *