Home / Concurs / Câștigă un pașaport pentru accesul la proiecțiile celei de-a 5-a ediții a Festivalului Internațional de Film CINEPOLITICA !

Câștigă un pașaport pentru accesul la proiecțiile celei de-a 5-a ediții a Festivalului Internațional de Film CINEPOLITICA !

PoliticALL și Festivalul Internațional de Film CINEPOLITICA îți provoacă imaginația și te invită la proiecțiile celei de-a 5-a ediții a festivalului de film politic, între 13 și 17 aprilie, la Cinema Elvira Popescu din București.

Pentru a obține un pașaport ca va permite accesul la toate proiecțiile festivalului, provocați-vă imaginația și descrieți într-un paragraf cum vedeți lumea în care trăim, dacă planeta Pământ ar fi o persoană, iar continentele și țările sale ar fi părțile din care aceasta este compusă. Adăugați viziunea voastră pe pagina noastră de Facebook, iar cine adună cele mai multe aprecieri va fi premiat pentru creativitate cu un „pașaportul cinepolitic”, valabil între 13 și 17 aprilie pe ”teritoriul” cinematografului Elvira Popescu !

Pentru a participa la concurs, accesați acest link: https://www.facebook.com/PoliticALL-265494805945/?fref=nf&pnref=story

Numele persoanei care va aduna cele mai multe aprecieri până marți seară, la ora 23:59, va fi publicat pe pagina de Facebook a site-ului, urmând să-și ridice premiul de la intrarea în cinematograful Elvira Popescu, oricând pe durata festivalului internațional de film CINEPOLITICA.

Despre PoliticALL

Vezi și

Azi, dar candva – 26 octombrie

26 oct 1957 – A decedat Nikos Kazantzakis, romancier, dramaturg, poet, traducator si eseist grec, …