Home / GeopoliticALL / Asia-Pacific / Progres în operațiunile de căutare ale avionului Air Asia: Coada aeronavei a fost găsită
airasia-airbus

Progres în operațiunile de căutare ale avionului Air Asia: Coada aeronavei a fost găsită

 

airasia-airbusCoada avionului Air Asia, prăbușit la finalul anului trecut a fost găsită în Marea Java, a anunțat pe 7 ianuarie directorul Agenției naționale de căutare și salvare din Indonezia, informează Le Monde.

Descoperirea, făcută în a 11 a zi de căutări, ar putea reprezenta un progres important al operațiunii, având în vedere că această parte a aparatului de zbor conține de obicei cutiile negre.

Înregistratoarele de zbor sunt estențiale pentru a determina cauzele prăbușirii avionului Airbus A320-200, la bordul căruia se aflau 162 de persoane.

Avionul Air Aisa s-a prăbușit în largul Indoneziei pe 28 decembrie, după ce a dispărut de pe ecranele radarelor la scurt timp după decolare din orașul Surabaya (Indonezia), îndreptându-se către Singapore.

Deși în operațiunile de căutare ale epavei aeronavei s-au implicat pe lângă autoritățile indonezene și cele franceze, americane și ruse, nu au fost făcute foarte multe progrese, în special din cauza condțiilor meteo nefavorabile.

 

Despre Mădălina Elena Stanciu

Vezi și

Swine Flu Vaccine Testing Begins In Iowa

Vaccinurile pot fi considerate cauza unor afecțiuni medicale fără dovezi științifice, după un verdict al Curții Europene de Justiție

Curtea Europeană de Justiție a decis, miercuri, că instanțele pot considera vaccinurile drept cauze ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *